Ter Introductie

Een oude bekende woninginrichting altijd op een nieuwe manier gebracht! Bamboe wordt al eeuwen lang gebruikt in de woonsfeer. Nu "anders wonen" door de veeleisende klant bereikbaar wordt zijn bamboe meubels aan een nieuwe opmars begonnen. Ook mensen die in Azië of steeds meer bij vrienden kennis hebben gemaakt met bamboe meubels komt steeds meer het besef dat: " ... wil je iets bijzonders hebben eigenlijk alleen dan nog bamboemeubels over blijft".

 

Als je van modern en toch tijdloos design houdt, is bamboe de ideale keuze. In deze internet catalogus willen wij U tonen aan de hand van vele voorbeelden hoe U het aantrekkelijk maakt Uw huis helemaal met bamboe meubels in te richten. Bij voorbeeld de slaapkamer in een combinatie met een waterbed, lattenbodem of matras.

 

En .... Bamboemeubelen zijn uitstekend te combineren.

 

Welkom bij de bamboeclub!


Barbara Moonen

 

Moethiara is gevestigd in 's-Gravenhage en sinds 1993 producent en importeur van stijlvolle, exclusief afgewerkte bamboemeubelen. Zoals salon, eetkamer, slaapkamer- en tuinmeubelen, woonkamer en tuinschermen, tuinhuisjes en bamboepalen. Leverancier aan de consument maar ook aan Hotels, restaurants, kantoren, .. Moethiara bamboe-meubelen zijn pure natuurprodukten. Een doordachte collectie bamboe-meubelen voor interieur, serre en tuin. En ..... met een 10-jarige "bamboe"- ervaring!


[ naar boven ]